C32x- Cada inversió en nous recursos, ha de tenir la seva motivació…

Cada projecte empresarial es dinàmic, amb la missió de generar recursos de forma mantinguda per atendre la seva estructura i despeses, a la veada que hi hagi un resultat positiu que el reforci per mantenir la seva viabilitat; aquest dinamisme fa que hi hagin d’haver adaptacions : unes vegades per el propi creixement de l’activitat del negoci (nous empleats, noves necessitats de fabricació o d’estocatge, nous locals…), d’altres per la pròpia evolució tecnològica que provoca noves demandes al mercat (noves maquinaries, o nous equipaments informàtics), i d’altres potse, més, decoratius i d’imatge (nova decoració, mobiliari, zones d’atenció al client…).

Apart d’aquest creixement “mes visible” hi ha un creixement d’emprenedor, quan l’empresa opta per afrontar nous reptes, noves línies de negoci, o quelcom de transformador respecte al moment actual.
Sigui per un motiu, o altra, de forma cíclica, hem de fer inversions amb la mirada posada “a mig i/o llarg termini”, intentant que les mateixes ens donin marge i empenta suficient per a un nou període.
Al meu entendre, el primer criteri ha de ser : tota nova inversió ha d’estar orientada a donar un salt qualitatiu; això obre interrogants i oportunitats.

Es un moment per calcular també l’endeutament necessari, i aquell que poden anar retornant periodicament, tant en quantitat o termini…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.