L17 – Es modifica la fitxa de l’Església de Santa Maria… al Inventari del Patrimoni Arquitectònic (E01)

La Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat, m’ha comentat en un correu d’avui, que modifica la fitxa identificativa de l’Església de Santa Maria de La Cirera, que constava al Inventari del Patrimoni Arquitectònic, on segons es veu en la imatge superior, es confonia amb l’església de Segura. A la mateixa fitxa hi figuraven fotografies d’ambdues esglésies que no les identificaven correctament.

Potser ara una de les fites més prioritaries és contactar amb google i veure com es pot modificar/actualitzar el nom del carrer (què surt Plaça Major) en lloc de carrer Major i el nom de l’església (què surt de Sant Marc), i hauria de ser Santa Maria…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.