M11 – FORCADA MONÉS : els inicis a Sarrià (FOR11)

Hi han uns primers indicis dels Forcada a Sarrià, a partir d’en Oleguer/Olegario Forcada, casat amb na Eulalia Murla. D’aquest matrimoni en coneixem un fill, l’Agusti Forcada Murla (que ja estava referenciat a l’arbre dels Monés de 1996, encara que amb dues caselles diferents).
Aquest Agustí es casaria amb la Gaietana/Cayetana Monés Bigay i, posteriorment, amb la seva germana Isabel, encara que del primer casament no tinc referència documentada.
De la part dels Monés, és en Josep Monés Torres, casat amb Madrona Bigay, que fou el primer en arribar a Sarrià, fet què ja s’havia documentat al llibre “Monés, Història d’un cognom”, i tindran quatre fills : les dues noies, què ja hem comentat, es casaran amb en Agustí Forcada i, els dos nois, donaran vida a les branques dels Monés Serramitjana i els Monés Vives, dels quals tindrem ocasió de comentar-ho en altres entrades.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.