M12 – Germans Parellada Monés (FAM03)

Els fills d’en Josep Parellada i na Magdalena Mones Valls seran tres, tal i com consta al full A2, de l’arbre Monés de 1996 :
Pere Parellada Monés :
En l’ “Anuario del Comercio, de la Industria, de la Magistratura y de la Administración”, el localitzem com a empresari i suposem que també és la seva adreça particular :

Trobem una altra referència al diari ” El Dia” edició del 3 d’octubre de 1886 (pàg.3), sobre una publicació que ha editat :

Gertrudis Parellada Monés :
No hi ha constància de cap registre; només hi ha una Parellada (Gertrudis) a l’”Anuario Riera” de 1896 (pàg. 687), a l’apartat de “Propietarios por rústica” de “Esplugas”. No obstant és un indici què no té cap confirmació respecte de si es tracta de la mateixa persona o un altra de cognom semblant.

Concepció Parellada Monés :
Voldria fer esment que el Dr. Isidre Vallés i Valls (marit de la Concepció Parellada) era cunyat del Dr.Ramon Roselló (esmentat a l’entrada 2), amb la mateixa especialitat de metge cirurgià, fet què podria haver ajudat a la coneixença entre ambdues parelles.
Només ens consta en aquesta esquela del que va ser el seu marit, que en el moment de la seva mort, ja era vidu. Publicada dues vegades a “Crónica de Cataluña” els dies 9.05.1876 (pàg. 7) i el 10.05.1876 (pàg. 8)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.