M25 – Acaba la legislatura que mai va començar… (POL02)

En aquests dies ha finalitzat la tretzena legislatura de les Corts Generals, amb la manca d’acord, entre partits, per a dur a terme l’investidura d’un nou govern.
A l’entrada M15, ja vaig comentar que, en Toni Roldan Monés que s’havia presentat com a número 2 a la candidatura de “Ciudadanos” per Barcelona, havia estat escollit, a les urnes, nou Diputat. Consta al Registre del Congrés, a partir de la data del 20 de maig de 2019 i de baixa el dia 26 de juny d’aquest any, després d’haver presentat la seva dimissió, així com de la resta de responsabilitats directives que tenia dins el Partit.
Ha estat Diputat a Madrid en les legistatures 11, 12 i 13 (ara finalitzada), on en cap d’elles s’havia arribat al venciment del termini de quatre anys, de periode ordinari.
La seva dimissió va produir el començament d’una crisi interna dins del partit, amb la sortida d’altres membres destacats. En la seva despedida totes les forces polítiques en van destacar la seva vàlua.
Els seus pares Santiago Roldan (1938-1997); va ser de 1983 a 1989 Rector de la Universitat Menendez Pelayo (Santander). Després va ser President del Holding Olimpic de Barcelona, amb l’encàrrec de coordinar les obres públiques pels Jocs Olimpics de 1992 i de Maria Antònia Monés (va ser Directora del Departament d’Economia del Gabinet de Presidencia en el darrer mandat de Felipe Gonzalez (Madrid) i Directora d’Analisi Polític i Econòmic en el Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya, amb el darrer tripartit) i el seu avi Antoni Monés, havia tingut en diferents moments responsabilitats politiques, també havia tingut responsabilitats en l’àmbit esportiu.

Periode en que va participar en actiu a la XIII Legislatura
Ressenya a la web de la RadioTelevisió Basca (EiTB – Euskal Telebista)

Ressenya apareguda a “El Confidencial” :Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.