L26 – ACULL LA CIRERA : Reptes e il.lussions… (C05)

El dia dos d’aquest mes s’ha constituit aquesta entitat, amb seu al local social de La Cirera, i el dia 7, en representació dels fundadors, vaig presentar els documents corresponents als “Serveis Territorials de Justicia a Tarragona”, per a la seva inscripció.
Us reprodueixo el contingur de l’article 2 dels estatuts socials,on hi consten les finalitats i objectius de la mateixa :
a) Promoció de les activitats de caire cultural que permetin la participació dels veïns, en activitats que afavoreixin la convivència i relació.
b) Defensa i divulgació dels valors històrics i patrimonials de La Cirera, de la seva flora, fauna, dels recursos naturals, del seu paisatge, i dels espais comuns i religiosos.
c) El coneixement de la historia del poble, les seves vinculacions, les formes de viure, i les tradicions orals, i la pervivència d’aquests valors com a singularitat.
d) Treballar per un creixement i futur mes sostenibles, una utilització més eficient dels recursos naturals, i a proposar iniciatives que afavoreixin aquests valors.
e) Col·laborar amb altres entitats del municipi de Llorac i del entorn de la Vall del Corb, en aspectes relacionats amb les finalitats socials descrites.
f) Per aconseguir les seves finalitats, l’associació organitzarà per compte propi, o amb altres entitats, activitats lúdiques, recreatives, festives i demes coherents amb les finalitats socials, ratificant el seu caràcter d’entitat sense finalitat lucrativa.

Reptes e il.lussions d’una entitat que comença a caminar desde 0, amb la voluntat d’incorporar persones i veins que comparteixin aquesta filosofia, i també amb el repte d’assolir projectes i propostes que ajudin a mantenir la singularitat de La Cirera.
Uns objectius socials que fusionen un passat viu i tangible, amb la historia de les persones, d’un paissatge i unes cases d’anys, un present per a gaudir-ne i fer-lo motivador per a lesnoves generacions, i d’unfutur per a garantir-ne la seva conservació i els seus valors.
Crec que ens inspira una voluntat innovadora, i amb aquest camívolem fer passes segures al servei de tots, i de l’entorn que apreciem…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.