C42x- L’estrella Michelin retorna a Anglès (Girona)…

A mitjans de desembre, es van atorgar les estrelles Michelin, que son molt apreciades per tots els amants de la bona cuina, com a referència dels llocs recomanats, i que té repercusió internacional.

Apart dels restaurants que han mantingut, incrementat o reduit el nombre d’aquestes distincions, ni ha un que recordo especialment. Es tracta de “l’Aliança d’Anglès, un establiment que ha recuperat una estrella Michelin, que es perdre fa uns anys al morir el titular i tancar el restaurant. Ha estat recentment que la seva filla i el seu company, ara al front dels fogons, han reobert amb un nou concepte, i recuperat aquesta estrella que, a més, es un homenatje al seu pare, com recorda la Cristina Feliu

A l’endema de que els hi van atorgar escoltava una entrevista a l’Alex Carrera, que li feien a la radio, on entre d’altres coses, i sobre Anglès, deia es que no hi ha res especial; això hem va fer encuriosir i es cert, no forma part dels enclaus turistics, o de rutes de pas : si que hi han motius i espais naturals, carrerons, tranquilitat, bon productes i rutes per fer amb familia i de turisme saludable.

Penso que varem ser molts els que de seguida varem consultar la situació d’Anglès al mapa, dels llocs propers, , com per anar-hi expresament o que sigui el motiu d’una excursió…; es una vila que forma part d’un encreuament de carreteres : d’una part la C63 Eix Selva-Garrotxa que uneix Lloret deMar amb Olot, la N-141e a Girona (a 20 km. de distància), i la GI542, que l’uneix amb Sant Hilari Sacalm.
Entre les seves construccions cal també destacar a Colonia Burès, textil que aprofitava el capdal del riu Ter molt proper.

De forma directa, aquesta Estrella Michelin, merescuda, per la historia que hi ha al darrera, ha posat al mapa el poble d’Anglès, i suposo que el nombre de reserves i visites s’haura multiplicat, per a gaudir dels ptats i de la cuina de l’Alex, i redescobrir aquest poble i entorn.

I això el poble ha d’aprofitar-ho; aquests comerços de referencia son capaços de fer multiplicar l’interes…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.