M09 – On és ara la Biblioteca Josep Monés ?… (MJO02)

A la pàg. 57 del llibre “Contingut i classificació de la Biblioteca Josep Monés de l’Ametlla del Vallès, el seu propietari esmentava : “POSSIBLE UTILITAT PÚBLICA DE LA BIBLIOTECA JOSEP MONÉS…Com ja ha estat assenyalat, la Biblioteca és de caràcter privat i per tant, en principi, d’ús particular. Tanmateix, la clara utilitat dels seus fons per a investigacions literàries i històriques faria desitjable que en fos autoritzada la consulta, en casos justificats, a aquells estudiosos que ho requereixin. Per les mateixes raons convindria prendre prevencions per tal que, en el futur, la Biblioteca no sigui disgregada i que d’alguna manera sigui incorporada al patrimoni públic”.
De la biblioteca ja en vàrem parlar en l’entrada (5) d’aquest bloc i ara voldria concretar a on estan actualment els fons :
Biblioteques de la Universitat Autònoma : Es reprodueix part del butlletí on es feia constar l’adquisició dels fons de revistes periòdiques i diaris :

Biblioteca de Catalunya : la resta de llibres, mecanoscrits i edicions de bibliòfils, estan dipositades en aquesta institució :


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.