M14 – FORCADA MONÉS : Els fills de la Gaietana/Cayetana Monés i de la Isabel Monés…(FOR03)

De l’Agusti Forcada tenim indicis del padró convivint amb la Gaietana (Cayetana); al padró de 1850, del qual reproduïm el buidatge que va fer “historiadesarria.com”, deduïm que tenia una filla, la Enriqueta, nascuda al mateix any del cens, que més tard no apareix i hem de deduir que va morir de petita.
Hi ha un segon document, ja emparellat amb la seva germana Isabel, corresponent a l’any……, en que hi figura la Dolors Forcada Monés, amb 17 anys, i els seus germans Ramon i Joaquim petits.
Si fossin certes aquestes dades, podriem arribar a la hipòtesi de que amb la Gaietana hi va tenir dues filles, i amb la Isabel Monés els dos nois

Anem a repassar cada un d’elles, i les referències que en tenim :
-Dolors Forcada Monés :
En la hipòtesi de que la Dolors hagués estat filla de l’Agustí i la Isabel, l’haurien tingut amb 20 anys ell, i 15 ella, fet que ens hauria de fer suposar aquest matrimoni anterior.
Hem localitzat al “Anuario-Riera” de… una persona amb el seu nom residint al carrer Aribau 53 principal de Barcelona, i amb la consideració de “propietària”; hem de pressuposar que es tracta de la mateixa persona, però ens mancaria una segona referència per ratificar-ho.

Joaquim Forcada Monés :
Ramon Forcada Mones :
El dos germans tindran en els propers dies entrades separades, ja que han tingut una presència molt notable en la societat i política barcelonina.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.