M17 – Antoni Monés Giner, l’avi d’en Toni Roldan… (SAB01)

A l’entrada número 15 d’aquest bloc, feia esment de l’actual Diputat electe al “Congreso de los Diputados”, en Toni Roldan i Monés, i una referència als seus pares.
Però el seu avi (i tiet meu), també va tenir una activitat política, social i d’implicació en els afers públics, que més endavant tindrem ocasió de parlar-ne en altres entrades (President del Club de Natació Sabadell, Regidor de l’Ajuntament de Sabadell, President de la Federació Catalana de Natació, President de la Mútua Sabadellenca, Primer Vicepresident de la Diputació amb en Tarradellas…) .
Els moments històrics en què va viure, a cavall entre la transició, el retorn del President Tarradellas, i el final d’una etapa, fa que la seva trajectòria política, no pugui ser realment valorada fins que en  tinguem una distància dels fets.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.