C01- … amb una imatge

Benvingut a aquest nou apartat del bloc, on hi hauran entrades sobre com veig jo la comptabilitat, responent molt a la visió pràctica que m’ha permès desenvolupar la meva activitat professional.
I si calia presentar-ho visualment, crec que la imatge ho sintetitza :
-1. Una encaixada de mans, ens transmet confiança.
-2. L’ordinador, el nostre col·laborador tecnològic, que ens aporta rapidesa. en les comunicacions, en el tractament de la informació i la realització dels estats financers, connexió amb els bancs, l’administració per als impostos… Però, per contra, també hem de ser conscients de que, amb la seva ajuda, hauríem de tenir més temps disponible, tant per a focalitzar-lo en els temes importants, com per a dedicar-hi estones a interpretar el que ens diuen els programes informàtics.
-3. Les mans també ens mostren que la comptabilitat uneix totes les transaccions de l’activitat econòmica (per diferents i complexes que siguin) en uns procediments que ens permeten veure globalment la imatge de l’empresa, valorant cada element amb criteri.
-4. També transmet la complicitat que hi ha d’haver-hi entre totes les unitats, recursos, persones  i departaments, perquè tot es mantingui amb un mateix objectiu : no és el mateix treballar junts que treballar plegats…
Aquesta confiança de la que us parlava al principi també la hem de transmetre als altres (entitats financeres, proveïdors, registre mercantil –si és el cas-…), perquè és la nostra millor carta de presentació : del que som, del que tenim, de les nostres inversions, de la nostra força
M’agradaria que aportéssiu la vostra visió, comentari  o vivència, sobre aquelles entrades que puguin ser del vostre interès.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.