L05 – Presentació Recull 15… Associació Cultural Baixa Segarra (D01)

Aquest diumenge passat varen compartir, els socis i invitats, la presentació del darrer “Recull”, un numero de 138 pàgines, amb la participació de la majoria dels autors dels articles que hi surten publicats.
Com en edicions anteriors, aquest nou “Recull” ens apropa a realitats de la vida baixsegarrenca en tot allò, de vegades conegut, però que cal donar-li aquella argumentació escrita per fer-lo entenedor a persones no coneixedores, però especialment a les noves generacions. Hi ha un seguit d’articles que ens portes, desde vivències personals, com les que va deixar reflexades, en Conrado Ferrer, aspectos poc coneguts com la presencia de l’emigració occitana, o dels refugiats de la Guerra Civil, o del treball d’en Joan Sendra resseguint les petxades del pintor Nogué a Roma, o el treball dela Isaura Solé sobre la publicitat i documentació propia de Cal Jaume Punto, entre d’altres.
No cal dir que un dels encerts dels Reculls, es trasladar sobre paper allò conegut o del que hem sentit parlar, i de fer-ho d’una forma entenedora, de donar allò que es la vida quotidiana el valor que té.
Hi ha molta información que s’esta esmicolant a les nostres mans, moltes persones que per edat, per que malauradament ens abandonaran i no podrem recuperar aquestes vivències, o que potser moltes vegades en voldriem parlar, però no tenen davant una persona amb la receptivitat suficient…escoltar recuperar i transmetre també es un agraiment que els hi devem a les persones que ho han fet posible.
Gracies a la ACBS, i a en Silvestre Palà i al seu equip per fer-ho posible.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.