L04 – Participació al Primer Concurs de Fotografia Digital de les Esglésies de Catalunya…

L’Arxiu Gavin, amb seu al Monestir de les Avellanes (situat al municipi d’Os de Balaguer, a la comarca de La Noguera), ha organitzat amb motiu de la Setmana Internacional dels Arxius 2019, el Primer Concurs de Fotografia Digital d’Esglésies de Catalunya, via Instagram o per correu electrònic.
L’objectiu era realitzar una fotografia de qualsevol església o part de la mateixa que s’ubiqui a Catalunya, Andorra, Catalunya Nord o a la Franja de Ponent.
No cal dir que aquesta o altres iniciatives  similars son un element divulgador de l’important patrimoni eclesiàstic del nostre entorn, i de ressaltar-ne els aspectes arquitectònics o detalls que les fan singulars.
Us reprodueixo les quatre fotografies fetes, de les quals en vaig presentar tres, corresponents a Sant Jaume de Montargull.

L’Arxiu Gavin es un arxiu de tipus personal, fundat i gestionat durant molts anys per en Josep Maria Gavín i Barceló, i que va estar situat durant molts anys a Valldoreix, fins a la seva ubicació ara al Monestir de les Avellanes; esta compost per un fons fotogràfic de totes les esglésies de Catalunya, així com col·leccions d’estampes, goigs, postals, advocacions de la Mare de Déu, entre d’altres fons sobre pobles i comarques de Catalunya i de personatges rellevants de la cultura catalana.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.