L10 – Forn de pa o pa fornejat…

En aquestes setmanes s’haurà obert un nou establiment a Santa Coloma de Queralt, semblant als que ja existeixen a molts altres indrets, i que es caracteritza per un horari molt més ample del que estem acostumats : és un comerç que potser sobta per la seva proximitat, però que ja a moltes gasolineres estava establert : tenir pa i altres productes d’alimentació o neteja, en horari quasi permanent.
Dues reflexions al voltant d’aquest nou concepte : d’una part la errònia descripció de “forn de pa”, quan realment del que es tracta és d’un pa industrialitzat, on el que cal fer es posar-lo al forn, uns minuts : la diferència amb el forn o la panificadora és prou evident, i el consumidor haurà de valorar-ne la qualitat, el producte, i els seus ingredients.
Un altra factor, també important, és que perdem parcialment la capacitat de preveure i aprovisionar les nostres compres d’alimentació i neteja, pensant de que quasi sempre ho tindrem disponible, és l’efecte en els temps actuals de la “immediatesa”…
No dubto que, igual que en altres indrets, hi haurà un públic addicte, que donarà vida a aquest nou establiment.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.