L12 – Mercat Vell de Conesa 2019 : Una bona raó per visitar-lo (I02)

El primer dissabte de juliol ens convida a fer una passejada per a aquest indret de la nostra Baixa Segarra, i a conèixer algunes de les entrades de cases on s’hi exposen, de forma acurada, decoracions que donen vida a pedres, arcades i racons plens d’històries.
Aquest any, a més, teníem l’al·licient de l’exposició de cistelles de la Rosa Gassó, veïna nostra, que en un cobert, prop de l’església, va aportar part de la seva col·lecció d’exemplars d’arreu del món, despertant gran interès.
També és prou rellevant la recreació d’indrets amb objectes d’època : en aquesta edició ha estat la representació d’una escola de nenes, i una merceria, amb objectes que ens apropen a uns anys passats què la majoria recordem.
Sí hi afegim un seguit de parades d’objectes vells o antics, sempre curiosos, una decoració dels carrers adient, i d’altres parades de tot tipus,  doncs la visita es fa completa i atractiva.
Crec que el format és prou obert com perquè pugui durar molts anys amb aquestes característiques; el que potser ens agradaria trobar més, és la presència dels propis veïns en qüestions relacionades amb la casa, amb la seva arquitectura, la seva història, amb algun dels objectes exposats o, senzillament, com a benvinguda ja que, de vegades, es  pot convertir en un espai purament decoratiu…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.