L13 – El matí després de la festa…(D02)

Fotografia feta prop dels contenidors a l’acera de Cal Ton (el dia 19 d’agost, encara que aquesta entrada sigui de dies posteriors) i mostra la força d’una festa i una música que han fet participar al jovent, entusiasmant-lo amb els grups musicals participants.
No cal dir que, segurament, aquesta és una petita mostra festiva de la vitalitat colomina i, de ben segur, així haurà estat. El que potser no és referent dels actes, és la consumició de begudes amb alcohol, mes enllà dels recintes, i que aquest fet sembla que es converteix en sinònim de festa jove.
Però la beguda també acompanya els sopars per les terrasses a “l’Estrella”, a “la Segarra” i a molts dels bars de la Plaça Major, tot allargant les diades festives; el vi, el cava i/o els “xupitos/gintònics??” alegren la conversa i sobretaula d’aquests sopars…
Crec que la prevenció, denuncia i seguiment dels comportaments incívics, insolidaris i/o poc respectuosos hauria de fer garantir uns espais comuns segurs tant, per als vianants, com per aquelles persones que s’han apropat a Santa Coloma i han de retornar als seus llocs d’origen, amb vehicles.
Benvinguda la festa i que sigui de tots…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.