L48 – Sant Magi 2020 : Unes trobades i un aniversari esperats… (B03)

Aquests dies he rebut un correu amb l’anul.lació dels concerts d’estiu a Sant Magí, fet que donades les noticies actuals i els graus de desconfinament, ja teniem assumit que passaria.

Malgrat tot, sempre ens queda el record dels capvespres a la fresca, de l’entrepa i la xerrada amb amics i coneguts,i aquell ventet refrescant d’estiu, tot esperant el moment de l’actuació, que mai deixa indiferent.

L’indret de Sant Magi, i les fonts, ens apropa a la natura, a gaudir de la tranquilitat de l’indret, i sempre hi ha una excusa per anar-hi : un acte, un aplec,la recollida de l’aigua a l’agost, o sencillament per caminar-hi.

Aquest any també s’esdevenia l’aniversari del 400 aniversari de la primera trobada documentada al Monestir, un fet que afageix un punt complementari a la festa, que esperem i confiem es pugui celebrar l’aplec.

L’aniversari hauria ser un lloc per a la redescoberta de l’indret, de camí que manca per retrobar la significació historica, popular i devocional que aquestes muntanyes generen, trobar i agrair a molta gent, veins, i coneguts que fan possible, amb la dedicació de hores i treball, el manteniment del conjunt.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.