L56 – L’església de La Cirera, no és la de Segura… (E03)

En diferents entrades, d’aquest bloc, he anat recollint informacions, a la xarxa, que podrien donar lloc a errades en l’dentificació d’un indret (basicament dels situats al terme de Llorac); sempre he comunicat al administrador del web aquestes incidències, amb argumentacions, i sugerint que, una vegada evaluades, valoressin la seva modificació.

Crec que hem de ser molt curosos, en detectar-ho, per tres raons fonamentals : una, perque al accedir al lloc no trobaran o un rètol, o una persona que els hi informi, i aniran orientats per informacions de la xarxa; una segona, per la capacitat de reproducció en altres webs sense una revisió i coherencia del text a reproduir, i una tercera perque la web ofereix una presentació molt curada de les intencions dels promotors, als quals he de mencionar i agrair per aquest recull del nostre paisatge històric, la Montserrat Tañà i en Ricard Ballo.
En aquest cas, a “Catalunya Medieval”, els hi vaig escriure un mail, amb data 23 de juny, indicant el que diu el titular d’aquesta entrada. L’errada, segurament, s’ha produït perque s’ha agafat aquesta informació del Inventari del Patrimoni Artistic de la Generalitat, al qual ja vaig demanar la seva rectificació i que aquest fet està comentat en una altra entrada d’aquest bloc.

AFEGITÓ DEL 06.07.2020 : Amb la consulta feta avui, no s’ha produit cap modificació en el sentit que recomanavem.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.