L58 – Montargull : l’assemblea d’una entitat, una nova empenta i una rehabilitació que es mou…(G04)

He assistit als darrers aplecs de Montargull i, des de fa quasi quatre anys, en sóc soci. En alguna ocasió he comentat que el meu reconeixement per Montargull és per la proximitat a La Cirera (on hi tenim una casa), i per el fet de què, en el seu moment, vaig subvencionar la digitalització d’alguns dels seus llibres parroquials (Rauric-Montargull)., per el seu contingut documental.

Aquest any he assistit a la Reunió Ordinària de l’entitat, per conèixer la resta de socis, i agrair el treball a la Junta; malauradament vaig tenir la comunicació de la mort del Senyor Josep Maria Oranias, què n’era el President de l’Entitat.
Estar a Montargull, al capvespre, amb el darrer sol del dia,  la marinada què sempre acompanya la tarda, i un paisatge obert, amb una varietat de matisos, depenent de l’època de l’any, és una d’aquelles vivències què s’han de gaudir, què impregnen la pell i fan sentir molt endins aquest entorn. M’hauria agradat conèixer al Josep Maria, de segur que les seves converses, haguessin fet reviure el que la singularitat de cada una de les cases, i racons d’aquest indret, vol transmetre. Aquest aplec el sentirem proper i, el seu record, ens acompanyarà.

Fer el resum d’una assemblea de socis sembla estricte i buida d’emocions  (els estats de comptes, les preguntes, la renovació de junta…); però sí que voldria esmentar que, a partir de noves propostes, s’obre un nou recorregut a Montargull, com a indret a salvaguardar : d’una part, la renovació dels membres de la Junta, i d’altra, el projecte de l’Ajuntament de LLorac per rehabilitar l’església i, el seu entorn, amb el millor dels nostres esforços, i dels nostres encerts…
El nou President és el Sr. Joan Espluga, Na Núria Mestre la Secretària, Na Anna Roca (Tresorera) i de vocals Imma Ferrer i Feliu Monés.
PD. En aquesta nova Junta m’he incorporat  com a Vocal d’aquesta entitat “Associació de Veïns i Amics de Montargull”, i agraeixo la confiança.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.