C33x- El disseny de les pagines web no l’haurien de fer els informàtics…

Fer el disseny i continguts d’una pagina web, no es facil si volem que tingui l’impacte i el resultat que en cerquem.
Tampoc hi ajuda l’incertesa de tenir un aparador obert les 24 hores del dia, on la persona que hi accedeixi, no timdrem la seguretat de que s’hi a adreçat directament o hi ha caigut cercant altres temes; tampoc coneixerem el perfil, ni el que hi cerca, o el perque s’hi interessa, malgrat que podem tenir algunes eines per veure quines pagines ha viasualitzat i els temps en que hi ha prestat atenció.
Hem de valorar també que una pagina que visualment no impacti o encuriosegui a qui ens la visiti, en questió de segons, no captarà l’atenció del que si exposi.
Avui en dia totes les reaccions humanes estante estudiades, especialment en ambits com el comerç o grans superficies, on es treballa l’ubicació dels maniquies,de les novetats i dels recorreguts dins de l’establiment (en els casos de roba), o en  l’alçada del prestatge, en un super, o l’indret de les ofertes, i de la seva visualització.

En les vendes on-line cada vegada mes importants, la facilitat en localitzar i finalitzar els procesos de compra es vital, i ha de ser sencill, perque el client ens mantingui aquesta fidelització.
A mes existeixen webs de la competencia, o de productes semblants, treballades amb molta cura, que sedueixen favorablement i poden fer perdre clients actuals o potencials.
Anant a la questió de referencia, hi ha dos plantejaments, de a qui li encarreguem aquesta tasca de disseny :

  1. Informatic : persona amb coneixements tecnics que ens desenvolupara l’estructura o continguts que nosaltres li indiquem;la seva responsabilitat es transmetre a la pagina web el que nosaltres li comentem, i ell ens pot fer les proves i modificacions, però sempre, amb elq nosaltres li indiquem.
  2. Dissenyador o Marketing : persona que amb coneixements de marketing, de les tendencies del mercat, i de les novetats de disseny web, ens pot aportar una opinió de cm percrebran els usuaris la nostra pagina web, de les ines que caldra incorporar-hi per fer-neel seguiment, i de com valorar si els objectius de la web s’estan assolint. Tot aquet plantejament es molt mes ampli, i dinamic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.