L100rx – El resum de les primeres cent entrades…

Arribar a les cent entrades d’un bloc, que son 100 sensacions, percepcions o realitats mereix un petit resum; dels quatre blocs que composen aquesta web, no es el primer que va començar, però si el que ha tingut mes continuïtat i regularitat.

Tot comença amb la percepció de la manca de documentació de libres parroquials de Llorac-La Cirera únics per ambdues esglésies, i que ens ratificava els moments històrics en que ambdues comunitats tenien un mateix Senyor.

De la consulta a arxius, o d’informacions recollides arreu, han anar sorgint aquestes entrades; segur que no totes hauran tingut el mateix grau d’acceptació o d’interès, però si que son un recull de noticies i fets, amagats o poc difosos, que formen part d’aquest entorn de la Vall del Corb.

He d’agrair molt sincerament l’ajut i orientació de la meva dona Concepció Vidal, per l’aportació en la revisió de les incorreccions en la meva expressió, així com de donar una concrecció molt més acurada dels continguts.

Esperem poder continuar, amb moltes mes entrades i que aquestes ens ajudin a dibuixar el coneixement del nostre passat, la realitat del nostre present i ajudar a definir entre tots el millor futur.

Gràcies per el vostre suport. Feliu

EL LLISTAT DE LES CENT ENTRADES :


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.