M75,,- 25 anys de l’edició del “Arbre Genealògic de la Familia Monés” : un referent de consulta… (TRO04)

Després de l’exposició que es va fer, amb motiu del 25è aniversari de les Trobades dels Monés, l’Arxiu Monés-Rosés va editar l’arbre desplegable que, es va presentar en aquella ocasió, amb un format consultable.
Va ser, i és, la culminació la dedicació d’en Josep Monés i Rosés i del seu germà Llorenç; ambdós, amb una feina constant i meticulosa, van rescatar dels arxius els lligams, i parentius, de les diferents branques i aixoplugar-les en un sol arbre comú.
Un treball fet manualment, en moments en que la tecnologia i els avenços de la xarxa eren impensables. Un reconeixement sincer a aquesta tasca, i a l’Arxiu Monés Rosés que té cura dels documents fotocopiats, que ratifiquen les dades.
Com l’arbre què, en el seu dia, es va plantar a l’indret de “Monès”, en recordança dels orígens, l’arbre genealògic també ha anat creixent : noves generacions han nascut, d’altres joves han arrelat formant noves unitats, a prop o a indrets llunyans, i/o d’altres incorporacions han estat troballes o recerques que incorporem a aquesta història comuna.
Potser caldrà fer una actualització d’aquestes noves incorporacions per mantenir aquest arbre familiar què continua essent molt viu…

La publicació consta d’un index (5 pàgines) dels membres que figuren al arbre (tant per primer com per segon cognom Monés, i 10 fulls desplegables ;

Introducció
Una pàgina de l’índex
Primera fulla desplegable


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.