L153.- Abans la majoria de la gent, confiava amb els veïns… (C36)

Molts dels veïns, familiars, amics, i gent d’arreu del territori coneixem l’indret de La Cirera i els seus camins; però, quan ens visiten de forma esporádica gent de fora de la localitat, com ha passat aquest darrer cap de setmana amb el “Rally Catalunya-Costa Daurada”, sembla ser que el punt de referència per ells és el “GPS” o el “Google” (amb totes les limitacions i errades què presenta).
La nostra casa és propera a un dels punts més estrets de La Cirera, i  som espectadors d’aquestes errades; sempre hi ha qui, malgrat veure’ns, no pregunten o no s’atreveixen, i opten per el que diu l’aparell, tot i la dificultat o l’atreviment de passar per un carrer molt estret.
Ha estat aquest darrer cap de setmana què, cosa poc habitual, hem atès a una desena d’aquests visitants del Rally, especialment per a orientar-los envers els camins per on podien sortir, veure el Rally3… des d’un altre lloc, o arribar al poble més proper.
També són molts els què donen la volta en sentit contrari, o van per el carrer del Castell; però encara hi ha un grupet què s’atreveixen a passar pel “passadis” de “Cal Teclet” (serien potser més sinó pensessin en els possibles desperfectes del cotxe).
Abans s’acostumava a preguntar per un carrer, o una adreça, quan no teniem la seguretat d’encertar el camí correcte; sembla que ara es confía més en un aparell que amb l’indicació què pugui donar un veí de la pròpia zona, fet què fa reflexionar alguna vegada sobre la prepotència o la superioritat tecnológica vers les persones.
Semblaria que surten del poble decepcionats sense arribar a apreciar el seu paissatge, la tranquilitat o la singularitat del propi lloc…


One thought on “L153.- Abans la majoria de la gent, confiava amb els veïns… (C36)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.