L174,,- Reconeixement a l’Escola Sant Roc, de Rocafort de Queralt…

El poble de Rocafort de Queralt queda encreuat entre la carretera què, venint de Santa Coloma de Queralt, es dirigeix a Montblanc, i la carretera que hi neix en i va cap a Conesa; és un nucli d’uns 240 habitants aproximadament, amb tendència a un decreixement demogràfic. La seva activitat principal és la pagesia i, havia tingut, un passat de veïns que van ser comerciants de safrà, amb Amèrica al segle XIX, un producte arrelat en aquest entorn durant segles.

El novembre de l’any 2020,el llavors Conseller, Josep Bargalló, va signar un conveni per l’edificació d’un nou edifici que substituís els barracons de l’escola, que ja és una realitat.

Però la ressenya d’avui, i ho vull remarcar, és una d’aquelles noticies positives per el reconeixement, a l’escola Sant Roc de Rocafort de Queralt.

Tal com s’indica a l’informació, del Tarragona Digital, el menjador escolar, ha estat reconegut per la seva implicació en mantenir uns menjars saludables i de proximitat.

Hem de felicitar, i fer esment d’aquest fet, on amb la sensibilitació del projecte educatiu i dels seus responsables, es poden aconseguir fites que consciencïín, a alumnes i docents, envers l’efecte que pot tenir una acció concreta, en un poble petit, peò també un exemple per a tots…

Article al “Tarragona Digital, de data 29 març 2023

Extracte de la noticia a la web de la Diputació de Tarragona, del 29 de març 2023


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.