C08 – Les hores de mes al treball, son hores de vida ! – Decàleg

1.Mes hores de treball, no vol dir fer més coses… normalment, si sabem que tenim mes temps acostumem a distribuir, el mateix treball, durant la jornada; el treball mai s’acaba. Potser, un exemple, seria que quan tens una vivenda amb molts metres quadrats, acostumes a ocupar tot l’espai.
2.El treball sense interrupcions, és més efectiu… ; si teniu de fer quelcom amb concentració, és millor situar-vos en algun indret tranquil.
3.Si sempre faig més hores de les que tinc previstes, llavors es un tema estructural… ; potser cal qüestionar la validesa de les feines, delegar, o posar-hi més mitjans.
4.En una reunió, o entrevista, en els primers 10 minuts ja tenim el 80 per cent de la informació què cerquem, per tant, a partir d’aquest temps podem enfocar el plantejament.
5.El teu temps és valuos, i el dels altres també… : puntualitat. És important ratificar i confirmar el lloc de trobada i l’horari.
6.Temporalitzar les reunions… ; assignar, a cada tema de reunió, un espai limitat i que hi pugui intervenir tothom.
7.Cada cosa requereix la seva concentració… ; vigileu la confidencialitat dels temes i documents que estigueu treballant.
8.El telèfon i les seves aplicacions…no hi ha res urgent; tenir protocols per a filtrar les trucades o interrupcions importants i, atendre les restants, en moments definits.
9.Agendar les entrevistes, i reunions : no acceptar trobades no previstes, ja que les que estan programades permeten la seva preparació.
10.Prioritzar les tasques de més responsabilitat i delegar aquelles mes repetitives


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.