L24 – Terrania 2019 : Un tot que podria ser molt mes…(I03)

El cap de setmana del 27 al 29 de setembre d’enguany, vàrem visitar aquesta fira de Ceràmica Artística que es celebra periòdicament a Montblanc (Conca de Barberà) en el marc incomparables com es l’antiga església i claustre de Sant Francesc.
Un espai ample amb activitats complementaries (exposicions, tallers, país invitat…) i un nodrit ventall d’expositors (una part important de països europeus),que destaca aquest caire internacional de l’esdeveniment. Dels estands una dotzena eren d’artistes catalans, tres d’Espanya, set de Suïssa (país convidat), deu de Franca, i amb un artista Bèlgica, Finlàndia i Holanda.
El que sobta es què tenim uns molts bons terrissaires, no solament de ceràmica practica d’olles i utensilis de cuina, no hi hagi un altres espai a Montblanc per a gaudir també de les creacions artístiques de casa nostra; Verdú, Bisbal de l’Empordà… i de molts altres indrets que ens venen a la memòria, i on hi ha gent que està defensant una ceràmica creativa, singular, aptes per a qualsevol espai decoratiu.
L’aposta que fa Montblanch amb aquest esdeveniment, ha de ser la consolidació d’un espai referent en l’àmbit creatiu, de l’innovació, de l’experimentació, de la divulgació, d’un mercat on facilitar la difusió i venda de la seva producció, de la trobada de sector i d’interrelació de molts artistes d’arreu…

Interior de lAntiga Esglesia de Sant Francesc, i de tall dels expositors.
Conjunt de l’Antiga Esglesia de Sant Francesc, espai on es celebra habitualment el Saló Terrania – Edició de 2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.