L33 – “Bar del Ton” : un establiment amb una historia lligada al poble…(D05)

En aquests dies tancara definitivament el”Bar del Ton”, un establiment molt lligada amb Santa Coloma : un bar-restaurant referent de moltes de les sortides esportives dels diumenges (ciclites, motoristes…), que omplenaven les voreres properes dels seus vehicles, de gent d’arreu que els dilluns -diada de mercat- omplenava les taules de dins i de fora, per fer la xerrada entre habituals que hi tobaves cada setmana…
Des del primer dia que varem estar a Santa Coloma, a Cal Ton sempre ha estat la nostra referencia habitual, i sempre hem estat fidels a una cuina tradicional, ben feta, i amb un tracte i servei, tant per en Ton, com per la resta de col.laboradors, que s’agraieix.
Sempre gaudirem de la seva presencia al darrera la barra, i amb molts o pocs clients, donava servei a tothom, molts d’ells coneguts i habituals.
També hi ajuda molt aquesta situació privilegiada, a pocs metres del Portal que accedeix a la Plaça Major, que invita a coneixer l’indret, i els productes que si poden adquirir en els establiments locals…
Estem parlant de fa uns 10 anys : encara la part del darrera estava per cobrir, i el Bar era nomes la part de dalt; en aquests anys hem gaudit també de l’ampliació amb el “Racó d’en Ton” un espai mes actualitzat, on s’han anat derivant tots els apats, i que connecta ambdos locals.
Aquest dissabte 21 de desembre hem estat saludant-lo i dessitjant-li bones festes; ens ha comentat que potser encara mantindria obert, ja que té el despatx de quinieles, que resta pendent d’un interessat.
Només ens resta agrair molt sincerament el haver pogut gaudir del menjar, i de la coneixença d’en Ton, i desitjar-li que gaudeixi de la nova etapa…

Carrer del Raval de Cervera cantonada amb Raval de Jesus (Santa Coloma de Queralt)
A la vorera, hi tenia unes taules i cadires que amb el bon temps s’omplien de veins i coneguts per fer-hi la trobada, especialment els dilluns dia de mercat
L’entrada tipica que sempre recordarem, especialment els ciclistes, motoristes… que hi feiem parada per fer els esmorzars de les sortides dominicals…
Imatge de l’nterior del Bar
El Ton, darrera la barra…Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.