M37 – Tipologia de vivendes promogudes per “Forcada Hermanos”… (11)

Els germans Forcada Monés varen viure uns moments de molta efervescencia i creixement del que es la Barcelona actual. Una serie d’edificis portaran la seva promoció, i amb independencia de que hi haguin unes entrades especifiques per detallar les construccions fetes tant a Sarria com a Barcelona, he intentat veure si hi han dissenys construcctius que ens poguessin afirmar que hi ha un estil o una vivenda “Forcada Hermanos”.

Llevat de petites construccions (torres…), la major part son edificis dins del que ni podrien dir l’eixample barceloní. Per a aquesta entrada hem fet una comparativa dels expedients i planells digitalitzats disponibles al Arxiu Comtemporani de Barcelona :

Edifici any 1902 : Gran Via de les Corts Catalanes 453 – Barcelona

Planell dels pisos (2 per planta)

Edifici 1924 : Carrer Aribau 173 – Barcelona

Edifici entre carrers Paris i Londres de Barcelona


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.