L36 – El refugi “Major 13” de ratpenats, a la xarxa de seguiment de “ratpenats.org” (C08)

Als darrers tres anys hem tingut a la nostra casa de La Cirera un refugi de ratpenats; al principi vàrem pensar que seria una estada temporal i que a l’any següent no hi tornarien…i el cert es que han tornat cada estiu.
Hi ha poc coneixement i documentació respecte d’aquesta animals, i de les seves costums; per això varen contactar amb la secció que el Museu de Ciències Naturals “La Tela” té a Granollers, i ens hem afegit al seu programa de seguiment d’aquest refugi, amb l’ànim de poder documentar-lo (en un àmbit purament testimonial, ja que no disposo dels coneixements suficients per a fer-ne una observació científica).
M’han comentat que segurament es un refugi temporal, en l’època de criança, i que la resta de l’any deuen tenir altres racons mes propicis; en qualsevol cas mirarem de recollir al màxim d’informació (recompte, sons, dades d’arribada i retorn als capvespres…).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.