L42 – Botigues de fabrica i REC… (F01)

He tingut ocasió d’anar-hi tres vegades, i mai decau el seu interes; cal anar-hi sempre amb una previsió oberta : mai se sap si hi trobarem allò que cerquem, o aquella prenda o complement que per el seu preu o perque ens agrada, i al final comprarem…
Parlar del Rec es dificil : cal anar-hi alguna vegada per descriure la oferta i activitats. Un esdeveniment que, en les darreres edicions, ha congregat a Igualada mes de cent mil visitants, xifra respectable donat que el Rec té obert tres dies (matí i tarda, i el dimecres també amb l’inauguració al capvespre), dues vegades l’any.
Però, el Rec, també és una ocasió de perdre’s per els carrers del Rec (que es el nom del barri industrial proper al Riu Anoia) i descobrir l’arquitectura industrial que, per uns dies, ens ensenya la construcció i els elements que li han estat propis, i que serveixen d’espai de venda. Però  el barri continua essent viu i, al costat de botigues Rec, hi trobem industries i tallerets que continuen donant vitalitat a aquesta comarca de la Catalunya Central.
Ens hi ajuda a mouren’s un planell, facilitat per l’organització, que ens permet prioritzar les botigues i marques, personalitzant els nostres interessos; hi podem trobar molt de moviment als carrers i establiments i, en pocs d’ells, una limitació puntual en l’accés.
Però al Rec si ve, també, a gaudir, a deixar-se seduir per els racons, les botigues, les ofertes, o les sorpreses d’allò que no hi comptaves;  també hi ha espais per a gaudir del repós, de l’ápat, de l’entrepà o la tapa, que situats estratègicament, ajuden a recuperar forces, a valorar les compres o les vivències assolides.
Animació que també, edició rera edició, s’han anat complementant amb ofertes musicals, culturals o altres esdeveniments que arrodoneixen la visita.
Però, al llarg de l’any, Igualada també ofereix una série de botigues (especialment téxtils), on trobar ofertes i preus rebaixats; moltes d’aquestes botigues estan a l’entorn de l’Avinguda Balmes, i que també mereixen una visita…

Imatge d’una de les botigues, amb les dades de la propera edició.
Definició que en fa l’organització a la seva web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.