L71x- Els Mossens i el Jutge Municipal a Llorac (1876)… (C16)

En aquesta edició del DOP de Tarragona es publica la Circular del “Instituto Geografico y Estadistico”, amb la liquidació dels Mossens i Jutges Municipals per “… los trabajos extraordinarios de extender las papeletas facilitadas para conocer el movimiento de población de 1876…”.
Donada la poca historigrafia de que disposem a Llorac, aquest BOPT, ens ratifica els carrecs vigents en aquest any 1876 : De Jutge Municipal en “José Martorell”, i de Mossens : Jacinto Soler (a LLorac i suposadament a La Cirera), Francisco Vives (a Montargull), Ramon Coma (a Albió), i Francisco Coma (a Rauric).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.