C51rx – La publicitat mobil, als nostres elements de transport : un canal a tenir en compte ?…

De vegades plantejem campanyes publicitaries, d’acord amb el mitjans publicitaris de que disposa o consumeix el nostre client potencial, en funció del tipus d’establiment que tinguem, i del radi d’acció o del desplaçament que el potencial client estaria dispossat a fer.

Quan parlem de productes, el client d’aquest segment de mercat esta tant normalitzat que pot disposar de l’oferta a molts llocs i, a mes, pot tenir la possibilitar de que li portin a domicili; no obstant també hem vist camions de raptiment de begudes, o pastisseria industrial, o altres que aprofiten aquests espais per per esment de promocions o esdeveniments especials.

Però en el cas de serveis en general i d’aquells que son mes especifics, o que s’han de fer a domicili (reparacions de la llar, reformes, serralleria, fumigacions,,,) el client es tant ambigu (nomes ens necessitara quan li surgeixi la incidencia), i potser en aquell moment no sabra a qui trucar.

Es cert que hi ha llistats de professionals, i portals que agrupen diferents tipus de professionals…però no en tenim cap referencia.

Volia incidir en aquesta entrada, en la publicitat inserida en el(s) vehicle(s) de qualsevol empresa, i les avantatges que podria representar :

  1. Els laterals, o part posterior d’una furgoneta, son espais desaprofitats, i si hi ha informacions aquestes son minimes.
  2. Hi hauria la possibilitat de inserir en aquest espais un missatge grafic i curt de text, que crides l’atenció, amb els serveis especifics que s’ofereixen, i les dades de contacte o pagina web per a mes informació, algun tipus de fotografia…un disseny grafic acurat i cridaner.
  3. De forma complementaria, si el personal d’empresa vesteix un uniforme adient a la tasca que ha de fer, també reforça aquest missatge.
  4. El vehicle i el treballador, son els elements visibles, i es el primer impacte que rebrà el nostre possible client, i han d’estar dissenyats i estudiats de forma acurada.
  5. Aquests vehicles, en horari de treball, fan desplaçaments i ruta, i en aquests trajectes son visualitzats per altres persones : en un semafor, en un aparcament, o a la carretera…
  6. Un vehicle d’aquestes caracteristiques estacionat en un aparcament, vol indicar que, a la població on està, també forma part del seu radi d’acció, amb independencia de la seu social.
  7. Una de les grans avantatges d’aquesta publicitat es que es gratuita (llevat dels cost inicial de la retolació).
  8. El sol fet de llegir el contingut de l’informació al vehicle, ens recordarà si el podren necessitar en algun moment, i ens ajudarà a retenir les seves dades.
  9. Si un anunci a la televisió ens ha d’impactar amb la seva durada (generalment 20 segons), també l’efecte de la publicitat als vehicles hauria de general el mateix impacte.
  10. Una avaluaciò a posteriori ens permetrà valorar l’efecte d’aquesta opció, respecte d’altres mitjans o campanyes publicitaries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.