C71,,- El 31 d’abril de la TV3…

El divendres passat al programa de tarda “Tot es mou” d’aquesta cadena de televisió, va sortir una infografia, respecte a la previsió del temps que faria la setmana entrant (o sigui aquesta), la qual reproduim.
L’Eloi Cordomí va fer la seva presentació, i al diumenge li van asignar el dia 31, en lloc del 1 de maig com correspondria, i la previsió va conrinuar sense més.
Potser no tindria més enrenou, sino fos perque la diada del diumenge 1 de maig, es el “Dia de la Mare”, i per els que no la tenim, o amb els qui hi compartireu aquesta data, semblaria el mes normal, preveure quin dia farà per fer les previsions i activitats del dia.
Sembla poc problable que es donguin aquestes “errades” en entitats, empreses o institucions on per el nombre de persones que hi treballen, els treballs, protocols, illibres d’estil haurien d’estar prioritaris, però també es cert que no es un cas unic.
Hi han certes “errades”, motivades per l’urgencia de la noticia, o de reflexar en lletres quelcom que s’hagi dt, que potser tindrien menysç gravtetat, però una infografia preparada amb un cert temps no crec que tingui justificació.
I en el cas que la tingues, entre que es prepara i que es visualitza, no hi ha hagut un grafista, un coordinador de diapositives, un realitzador del programa, un metereoleg que ha verificat el contingut, el presentador del programa, un tertulia, algu que s’hen hagi donat compte…
Moltes vegades, per inercia, per uns protocols massa reigids o no actualitzats, o per deixar sense supervisar accions que podrn tenir una repercusió en la reputació poden malmetre el contingut…
Potser aquesta entrada no esta relacionada amb els continguts del bloc, però si que es produeix en altres grans empreses o corporacions, i per tant no voldria centrar aquesta reflexió amb aquest tema puntual; una cosa es la previsió d’un equip de metereolegs amb un treball serios i l’altra que afecta als treballadors que identifiquen visualment aquestes prediccions
El refranyer català diu : “Més hi veuen quatre ulls que no pas dos”…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.