C108,,- En Lester Fernández, l’equip i les eleccions…

“El Mundo Deportivo”, edició 15 abril 2023

En aquests dies de campanya electoral he tingut ocasió de saludar en Lester Fernández , d’escoltar-lo i de compartir, un dinar en grup; aquestes darreres setmanes ha estat noticia, per haber finalitzat la cursa de la “Titan Desert”, al Marroc, una prova especialment dura per a les seves limitacions i ha compartit, aquesta experiència, a diferente programes de TV.
Totes aquestes vivències, no han fet minvar el seu tarannà vital, la seva força de superació, i mirar endavant encarant nous reptes, amb el suport de la família i de molts amics que li donen suport, i acompanyament.

Afrontar el repte de finalitzar totes les etapes de la “Titan Desert 2023”, no és quelcom que es pugui assolir individualment : hi ha d’haver gent, equip i sponsors que creguin què és pot fer, d’un equip desplaçat que recolçi logisticament i en tot allò que calgui, d’un equip organitzador que planifiqui i estudiadii les possibles incidències que puguin sorgir (financiació, desplaçaments, reserves, comunicació, contactes amb l’organització…) de forma què en Lester no distregui cap energia i concentració més enllà de la necessaria per fer front a l’aspecte esportiu.
I volia remarcar el concepte d’equip, com a un engranatge de persones, multidisciplinars, què coordinen el seu treball, amb un objectiu; segurament de forma anònima, integrats en un grup de treball o de suport, però conscients de què, el treball unitari, suma cap a un resultat final; aquest equip de persones, de vegades, no han coincidit en altres projectes i, per tant,ées important que hi hagui una coneixença i confiança entre ells, per afavorir el millor desenvolupament del treball coordinat.

Vull lligar aquesta entrada, amb el tema de les eleccions : de vegades algunes candidatures estan molt condicionades per inscriure membres a les llistes, potser per temes de paritat, d’amistat o compromisos assolits, per la desafecció de la politica i la manca de voluntaris a participar-hi… i per motius del calendari electoral, són dels primers temes a concretar.
Una vegada assolida la llista i l’ordre dels candidats, aquesta és validada sense un coneixement ampli de les seves qualitats individuals, de les competències, del grau d’implicació o el coneixement del programa que es recolça i pot provocar, de vegades, què persones les quals les coneixem més superficialment, o en àmbits més lúdics, en el moment que tenent una responsabilitat en una llista, o en una responsabilitat, no tinguin un perfil de treball en grup, de col.laboració a un projecte comú, de dedicar-hi el temps demanat, o generar discusions innecessàries.

Tot el meu suport Lester…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.