C107,,- Els petits detalls de les grans corporacions… GSK

Fa anys què utilitzem la pomada “Voltaren” i, vaig detectar-hi, una errada ortogràfica en castellá que diu “…para la inflamación leves y ocasionales”, a la capsa de cartró; si la paraula “inflamación” és singular sembla què, les dues següents, també haurien de ser-ho.
Aquesta frase també es reprodueix al prospecte de l’interior i, en varies pàgines web què és refereixen a aquest producte.

Fa uns mesos, es va complementar amb un anunci a TV, on també es reproduïa aquesta frase que comentem.
És cert què, les grans corporacions, tenen mitjans, departaments, recursos i una organització especialitzada però també es cert què, aquests departaments, potser funcionen d’una forma molt segmentada.

Si poséssim, per exemple, el cas del vaixell “Titanic”, si algun membre de la tripulació hagués vist el perill, o algun passatger, no hi podrien haver fer res, perquè qui tenia la capacitat de donar ordres i redreçar la situació era només una persona determinada, el capitá…
La meva reflexió aniria en el sentit de què, si en aquest producte  hi han intervingut : el dissenyador de la caixa i de l’envàs, el responsable d’imprimir-ho, la propia imprempta, i segurament un munt de treballadors intermitjos, com és què fa tant temps que ningú s’en ha adonat ?

Si això hi afegim què, aquestes farmacèutiques, no tenen telèfons d’atenció al públic, es molt dificil, a nivell d’usuari, poder-ho comentar…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.