C73,,- “TV3” i “El Nacionat.cat” coincideixen : una nova etapa dels “gazapos” ?

Fa anys, en algunes revistes o informatius locals, es va popularitzar “el gazapo”, un conillet que apareixia amagat entre articles, o en qualsevol lloc de la publicació, per potenciar la lectura de la mateixa i, la seva localització, permetia una petita recompensa. Els temps han canviat molt d’aquelles informatius en paper i, les comunicacions i noticies, no s’entenen avui sense l’àmbit digital, més ràpid, arriba a més lectors, i amb unes despeses més baixes…
Ha estat la coincidència en el temps de dos mitjans catalans : “TV3” que ja vaig tenir ocasió de comentar-ho en una anterior entrada (per indicar el dia 31 d’abril) i, ara, ha estat el digital “El Nacional.cat”, en l’enviament de la seva edició digital corresponent al 1 de maig, hi ha incorporat la data “1 d’abril de 2022”, com reproduim :

Caldrà veure si es tracta de dues errades puntuals o estem davant d’una nova estratègia perquè, el consumidor d’aquests mitjans, estigui alerta.
Crec que és coherent aquesta entrada al bloc de Comptabilitat i Empresa, per les connotacions que pot tenir, tant si es tracta d’una reducció de controls, com per l’efecte propagador que pot tenir una errada, en especial amb mitjnas que els hi fem confiança…
La pregunta continua essent la mateixa : ningú es va adonar d’aquesta errada, en cap dels estadis i persones que intervenen, abans de la seva publicació ?…

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.