L168,,- Caramelles a La Cirera : per el retorn d’una tradició que no podem perdre… (C41)

Cantada de l’Orfeó Santa Coloma a La Cirera – 15 abril 2017

La cantada de caramelles havia estat, en els darrers anys (abans de la pandèmia), com una primera trobada entre veïns i altres persones qui ens hi acompanyaven, just a l’acabament de l’hivern. Sempre era el dissabte de Setmana Santa i, a la finalització de la cantada, els veïns ens aplegavem en un sopar informal, al mateix local social.

Apart de la cantada, oferiem als cantaires, un piscolabis per agrair-los.hi i per animar la resta de cantades de la diada que els quedaven pendents, a la vegada que servia per tenir una xerrada, salutació o contacte amb ells, molts coneguts d’altres vegades, o per coneixença personal..

Una tradició, i una cantada, on si afegia en Lluis Caselles, i el seu fill Salvador, animadors de l’Orfeó de Santa Coloma que gaudien acompanyant les diferents cançons del repertori que ens oferien, i sempre agrairem.

Malgrat tot, la festa del dissabte de gloria, ha vingut també senyalada per la data en que va morir en Josep Canela; la pèrdua d’en Lluis, aquest darrer any, també ens queda en el record d’aquestes trobades de l’acabament de la Setmana Santa…

Estem a un mes exacte d’aquesta diada del dissabte sant, i ningú ha comentat res de si s’organitzaria o no, o d’engrescar en la seva organització, però crec què seria agraït de mantenir aquesta vinculació entre l’Orfeó i La Cirera, amb algun tipus d’acte o activitat, que ens ajudés a mantenir aquestra tradició tant catalana…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.